НОВИНИ

Казахстан тимчасово заборонив імпорт української курятини

17.02.2020 15:32
5f37de27ae739be_1000x600

Опубліковано повідомлення Комітету ветеринарного контролю та нагляду Міністерства сільського господарства Казахстану. Міністерством щодо введення тимчасової заборони на ввезення продукції птахівництва з Вінницької області. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Також вводяться тимчасові обмеження на транзит через Вінницьку область України живої птиці, м’яса птиці і всіх видів птахівничої продукції, а також інкубаційних яєць, пуху і пера, які не пройшли теплову обробку (не менше 70 ° С), – пише джерело.

Обмежено транзит регіоном кормів і кормових добавок для птахів ( за винятком кормових добавок хімічного і мікробіологічного синтезу), мисливських трофеїв, які не пройшли Таксидермічеськая обробку (перната дичина), обладнання для утримання, забою і розбирання птахів, яке було у використанні, – вказується в повідомленні.

Раніше Європейський союз підтримав рішення про зонування випадки пташиного грипу в Україні, знявши таким чином заборона ЄС на ввезення м’яса птиці з усієї території України.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: