НОВИНИ

Карантин в Україні відкрив додаткову бізнесову нішу для малих підприємців

13.03.2020 15:32
dostavka-produktov2

Після оголошення карантину в Україні, попит на кур’єрську доставку їжі зростає. Сервіси доставки їжі очікують збільшення кількості замовлень майже вдвічі. Про це повідомляє AIN.

Так, сервіс Menu.ua за добу після оголошення карантину отримав зростання замовлень до 25%.

“За нашими прогнозами, кількість замовлень їжі з доставкою може вирости до 70% за найближчі 2-3 тижні”, – заявили у компанії.

“З огляду на впроваджені в країні заходи, ми готові до збільшення попиту і зростання кількості замовлень. Ми ведемо переговори з партнерами про розміщенні антисептичних засобів в закладах, закуповуємо захисні маски і антисептики в Glovo-центри для кур’єрів”, – розповіли також в компанії Glovo .

Сервіс Raketa повідомив, що на вечір 12 березня кількість замовлень виросла на 20%.

Прогнозоване зростання попиту на кур’єрску доставку продуктів майже вдвічі надає шанс виробникам та малим підприємцям також зайти у цей бізнес. Правда, доведеться забезпечити кур’єрів масками, дезинфікуючими засобами та медичними оглядами.

Також прогнозується, що зросте попит на безконтактну доставку.

“Щоб використовувати таку послугу, достатньо зробити потрібну позначку в коментарях до замовлення і оплатити його карткою. Тоді кур’єр зателефонує замовнику і обговорить, де залишити пакет із замовленням”, – пояснили в Raketa.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: