ВАЖЛИВО

Кабмін запустив процес відродження Мінагрополітики

06.01.2021 15:23
d5be6--1--6936

Кабмін запустив процес відродження Міністерства аграрної політики та продовольства. В Святий вечір українські аграрії отримали справжній подарунок. З сьогоднішнього дня вступила в дію Постанова Кабінету Міністрів України № 1344, якою скасовується ліквідація МінАПК. Про на своїй фейсбук сторінці повідомив Роман Лещенко, пише agronews.ua.

Найближчим часом Міністерство аграрної політики та продовольства буде повністю відновлене і вже розпочне роботу.

“Попереду багато завдань та викликів над якими потрібно працювати: це і формування дієвої стратегії розвитку галузі на найближчі 10 років, і поступальний рух земельної та аграрної реформи, запуск прозорого державного реєстру одержувачів бюджетної підтримки, впровадження повноцінного агрострахування, комплексне вирішення проблеми зрошення та залучення інвестицій для таких проектів, врегулювання складних викликів в біобезпеці і якості продовольства”, – написав він.

Лещенко добавив, що принципи його роботи будуть незмінними: буде впроваджувати всі проекти швидко та ефективно, якими б амбітними вони не здавались.

“Тепер аграрії мають свій голос в уряді. Я вірю, що нам все вдасться”,- резюмував він.


Нагадаємо, під час четвертої сесії дев’ятого скликання 17 грудня 2020 року, Верховною Радою було підтримано призначення Лещенка Романа Міністром аграрної політики та продовольства України.

Також Кабмін відновив Мінагрополітики шляхом скасування його приєднання до Мінекономіки.


Перегляди: 33
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: