ВАЖЛИВО

Кабінет міністрів звільнив виконуючого обов’язки голови Держекоінспекції

13.05.2020 17:26
https://agronews.ua/

Кабінет міністрів звільнив виконуючого обов’язки голови Держекоінспекції Єгора Фірсова. Про це повідомив Єгор Фірсов на своїй Facebook сторінці, пише agronews.ua.

“Друзі, сьогодні рішенням Кабінету міністрів я закінчив роботу на посаді виконуючого обов’язки голови Державної екологічної інспекції України. Жодних причин такого рішення мені не пояснювали, розмов з цього приводу з Прем’єром у мене не було. Але я, звичайно, знав, що таке рішення готується. І судячи з того, яка політична картина вимальовується, моє звільнення було тільки питанням часу. Останніми днями було багато пропозицій «порєшать і офіційно прибрати приставку т.в.о.», але таких переговірників я посилав куди подалі”,- прокоментував Фірсов.

Єгор Фірсов зазначив, що найближчим часом опублікує детальний підсумковий звіт того, що було зроблено його командою за недовгий час перебування на чолі ДЕІ.

“Забігаючи вперед, скажу, що мені не соромно за нашу роботу, і ми встигли зробити більше, ніж будь-хто інший на цій посаді”,- підкреслив Єгор Фірсов.

Єгор Фірсов подякував усім, хто вірив і підтримував.

“Ваша підтримка завжди надихала мене. Зрозуміло, всі головні досягнення у нас ще попереду. Ніхто не обіцяв, що буде легко, тому я не здивований, не розчарований і не планую опускати руки”,- сказав Єгор Фірсов.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: