НОВИНИ

Iveco та Snam домовилися про розвиток біо- та водневих технологій для комерційних авто

08.11.2020 14:28
IVECO_S-Way_06

Компанія Iveco та FPT Industrial, що входять до складу корпорації CNH Industrial, уклали меморандум про співпрацю із компанією Snam (провідний енергетичний оператор). Угода передбачає спільний розвиток використання у якості автомобільного пального природного газу, біогазу та водню. Про це повідомляє прес-служба CNH Industrial, пише agronews.ua.

В рамках співробітництва Iveco, FPT Industrial та Snam мають бути узгоджені бізнес-рішення для легких та важких комерційних авто, а також автобусів. Вони включатимуть як конструктивні інновації, так і відповідний розвиток інфраструктури для функціонування вантажного й пасажирського транспорту на альтернативних видах пального. До масштабного проєкту входять також наміри реалізувати його й в інших сферах, зокрема — для громадського транспорту та комунального сектора.

Впровадження технологічних новацій здійснюватиметься поступово. 

Ми прагнемо посилити роль природного газу як рішення для зменшення викидів, та розвивати використання біометану, а згодом і водню, як ключові рішення для важких транспортних засобів у майбутньому.Алессіо Тореллі – генеральний директор Snam4Mobility.

Віце-президент з глобальної продуктової лінійки середніх та важких вантажівок Iveco Марко Ліккардо та П’єрпаоло Біффалі, віце-президент з розробки продукції FPT Industrial також висловили оптимістичність намірів щодо розвитку інфраструктури для водневого транспорту, що є справою не такої вже й віддаленої перспективи — серйозні зміни очікують побачити вже за чотири-п’ять років.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: