НОВИНИ

Інтерактивну мапу водних об’єктів презентували на Вінниччині

13.01.2020 08:32
vodniob

В області презентували структуру бази даних та інтерактивну мапу водних об’єктів регіону, яка розміщена на геопорталі містобудівного кадастру Вінницької області, пише пресслужбпа Вінницькох ОДА.

Створення та впровадження підсистеми автоматизованої підготовки даних геоінформаційного кадастру водних об’єктів області для подальшого На зустрічі з народним депутатом України Юлією Овчинниковою представлення їх на геопорталі здійснено за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

У відкритому доступі представлена інформація щодо статусу водного об’єкта (чи знаходиться в оренді, пропонується на аукціон), кадастровий номер земельної ділянки, площа, термін дії договору, дані про користувача тощо.

Наразі для підвищення публічності даних про водні об’єкти та впорядкування реєстру водних об’єктів база даних продовжує наповнюватись актуальною інформацією.

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА виступив з пропозицією щодо подальшого удосконалення даної системи, включення до неї іншої інформації природоохоронного спрямування та її впровадження в інших областях України.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: