ВАЖЛИВО

Інтеграція системи управління земельним банком AgriChain Land та сервісу аналітики Vkursi Zemli

16.12.2020 17:28
AgriChain-+-Vkursi

Активна робота Держгеокадастру, функціонування електронної публічної карти з 2013 року, регулярні внесення змін до законів, наказів та нормативних актів, дають свої результати. Але накопичений вал інформації до “цифрової ери” ведення бізнесу та взаємовідносин з державними органами – створили славнозвісну «шахматку», провокують конфлікти агробізнесменів з пайовиками та складний процес захисту своїх прав на землю, пише agronews.ua.

Головна проблема – це нефаховий державний облік земель та халатне відношення бізнес-середовища, яке сформувалось за часів високомаржинальності агробізнесу. Але як показує останній досвід, ця тенденція змінюється та все більше агрокомпаній починають проводити земельний аудит та наводити лад у своєму земельному банку. В цьому їм приходять на допомогу спеціалізовані ІТ-рішення.

IT-компанія AgriChain постійно розвиває свої рішення, при цьому приділяючи велику увагу одному зі своїх флагманських продуктів – системі управління земельним банком AgriChain Land, так як кожен аграрій знає, що агробізнес починається з ефективного управління головним агро активом – земельним банком.

На створення системи AgriChain Land пішло два роки, а процес вдосконалення – це безперервний рух вперед, для забезпечення максимального комфорту користувачів продукту та створення доданої вартості для бізнеса клієнтів.

Одним з таких вдосконалень стало рішення про інтеграцію з сервісом аналітики та даних про земельні ділянки Vkursi Zemli. Сервіс допомагає агробізнесу та громадам працювати з відомостями про земельні ділянки, їх власників та користувачів з відкритих державних реєстрів.

Відтепер користувачі AgriChain Land мають можливість отримувати дані з реєстрів напряму із системи. Інтерфейс для роботи з Vkursi Zemli знаходиться у розширеній формі картки ділянки на вкладці “Інформація з реєстрів”.

Вже реалізований функціонал дає можливість отримувати актуальну інформацію з:

✅ Публічної кадастрової карти України (ПККУ);

✅ Державного земельного кадастру (ДЗК);

✅ Державного реєстру речових прав (ДРРП);

✅ Порталу нормативно грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення (НГО).

Інформація безпосередньо надходить з серверів Міністерства юстиції України та інших органів влади, тому всі дані актуальні в тій мірі, в якій актуальні дані в офіційних державних реєстрах.

Також для користувачів доступна опція моніторингу змін як по окремій земельній ділянці, так і по контрагенту. Це інструмент для підвищення безпеки земельного банку, що сповістить користувача системи про незаконні реєстраційні дії щодо ділянок. Оновлення та моніторинг даних з реєстрів – це зручний та важливий інструмент аудиту спеціалістів земельної служби агрокомпаній.

Завдяки інтеграції AgriChain з Vkursi Zemli, агровиробник тепер отримує всі необхідні дані в одній системі. Така співпраця не лише розширює набір інструментів по ефективному управлінню земельним банком, а й дозволяє навести порядок у власному земельному банку та збільшити дохід компанії в цілому.

AgriChain та Vkursi Zemli – це гарний приклад колаборації українських IT-розробників, які об’єднуючи власні напрацювання, не словом, а ділом долучаються до позитивних змін в українському агро.

Нагадаємо, AgriChain – це єдина онлайн система для управління агробізнесом (Farm Management System), розроблена однойменною IT-компанією Арічейн, яка входить  в структуру одного з найбільших агрохолдингів України «Астарта-Київ».


Компанія AgriChain – це команда однодумців, експертів в галузі та розробників програмного забезпечення для великого та середнього агробізнесу.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: