ВАЖЛИВО

Інструменти точного землеробства: безкоштовне базове навчання для аграріїв

06.10.2022 10:07
2021_11_06_AR_01069

Як за допомогою інструментів точного землеробства підвищити прибуток, зменшуючи операційні витрати? Які інноваційні інструменти є найбільш ефективними саме для Вашого господарства? Куди інвестувати в коротко-, середньо- та довгостроковій перспективі, щоб збільшити дохідність аграрного підприємства? Які приклади та економіка застосування в українських господарствах? Як за допомоги інноваційних інструментів оптимізувати витрати на ПММ, ЗЗР та добрива? Як швидко підготувати молодих фахівців та підвищити ефективність персоналу?

Відповіді на ці та інші запитання розкривають фахівці компанії Тайтен Машинері Україна та CASE IH на серії тренінгів «Інноваційні інструменти точного землеробства для сучасного українського аграрія».

Зареєструйтеся просто зараз на безкоштовний тренінг для Вашої команди фахівців.

Перший тренінг успішно пройшов 28 вересня для команди одного з наших ключових Клієнтів на території Дилерського центру Тайтен Машинері Україна Київської області. Після насиченої теоретичної програми учасники розглянули демонстраційний навчальний стенд Raven Hawkeye/AIM Command, системи GFX750 та Pro700, а також побачили в дії революційний дрон-обприскувач XAG V40. Навчання завершилось короткою перевіркою набутих знань та отриманням сертифікатів.




«Наші тренінги проходять у форматі теоретично-практичного інтенсиву з розглядом рішень від провідних брендів, досвіду їх практичного застосування в господарстві, тонкощів експлуатації та налаштування обладнання – зазначає Керівник відділу точного землеробства Тайтен Машинері Україна, Максим Романовський, – за бажанням Клієнта тренінг може відбуватися на базі навчального центру Тайтен Машинері Україна чи безпосередньо на локації господарства.»

«В ролі спікерів виступають наші кваліфіковані фахівці, а також спеціалісти провідних іноземних компаній-партнерів, таких як CNH Industrial та Raven, які є професіоналами із практичним досвідом застосування інструментів для точного землеробства та знають всі тонкощі налаштування, роботи та ефективності в умовах господарства з різним земельним банком» – говорить керівник Відділу сервісної підтримки Тайтен Машинері Україна, Олексій Грубрін.

Професійна сервісна команда фахівців Тайтен Машинері Україна має широкий досвід роботи із налаштування та ремонту обладнання та систем точного землеробства. Окрім якісного встановлення та початкового налаштування нового обладнання кваліфіковані фахівці виконують перевірку систем навігації, оновлення програмного забезпечення, перепрограмування та ремонт NCV-cоленоїдів для досягнення високих показників точності краплі та дисперсії робочої рідини та інші послуги, пов’язані з доглядом та підтримкою в робочому стані обладнання для точного землеробства, яке використовує Ваше господарство.

Окрім цього ми готові до проведення навчання за поглибленою програмою для Ваших фахівців, щоб вони могли самостійно виконувати будь-які операції з обладнанням, такі як налаштування, ремонт, перепрограмування, а також знали всі шляхи отримання максимальної ефективності від обладнання для точного землеробства.        


Прослухавши базовий безкоштовний тренінг «Інноваційні інструменти точного землеробства для сучасного українського аграрія», Ви зможете підняти рівень кваліфікації працівників, отримати відповіді на запитання та виділити індивідуальний набір інструментів та рекомендацій для підвищення ефективності саме Вашого господарства.

Щоб записати Вашу команду фахівців на безкоштовний базовий тренінг, будь ласка, заповніть коротку анкету за посиланням.

Якщо Ви маєте запитання, будь ласка, напишіть нам на електронну адресу [email protected] або зателефонуйте за номером 0 800 50 80 80.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: