НОВИНИ

Найдорожчу заморожену яловичину закупила ВП «Южно-Українська АЕС»

13.04.2020 12:02
https://agronews.ua/

ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» стала замовником найдорожчої замороженої яловичини в першому кварталі 2020 року, замовивши Малому приватному підприємству «Ритм» поставку м’яса по 180 грн./кг. Про це свідчить аналіз «Наших грошей» угод з закупівлі яловичини на суму понад 500 тис грн., які оприлюднені в системі «Прозорро». Про це повідомила пресслужба Наші гроші, пише agronews.ua.

На початку березня ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» уклала угоду з МПП «Ритм» на закупівлю яловичини, свинини, курятини та субпродуктів на загальну суму 514 тис грн. Зокрема було закуплено заморожений яловичий биток вищого ґатунку по 180 грн./кг, а також заморожена яловичина вищого ґатунку по 150 грн./кг.

Обидві ці закупівлі увійшли до десятки найдорожчих в першому кварталі. Також за ціною 150 грн./кг замороженого вищого сорту МПП «Ритм» уклало угоду на поставку яловичини з Відділом освіти Снігурівської міської ради.

Для прикладу, Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації закупив заморожену яловичину крупними шматками (м’ясо ошийка, лопатки або задньої частини)по 102,18 грн./кг. Дорожче купив Дошкільний навчальній заклад №17 «Сонечко» м.Курахове, який замов заморожену яловичину першого сорту по 115 грн./кг.

На згаданих закупівлях МПП «Ритм» його єдиним конкурентом був ФОП Іванюша Ігор Сергійович. За даними «Дозорро», вони конкурували на 52 тендерах, з який фірма виграла 41, а підприємець жодного.

МПП «Ритм» зареєстровано в Херсоні на Людмилу Генецьку. З грудня 2017 року вона отримала замовлень на 131,08 млн грн..

“Слід відмітити, що закупівлях з рейтингу ТОП-10 тільки в двох випадках кількість поданих пропозицій було більше двох. Під час торгів з мінімальною конкуренцію учасники не знижували ціни”, – зазначається у повідомленні.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: