НОВИНИ

В японському океанаріумі за час карантину здичавіли вугри

04.05.2020 21:02
1588372320-2791

Садові вугри в японському океанаріумі, тимчасово закритому через пандемію коронавируса, почали забувати людей. Всіх бажаючих попросили зателефонувати їм практично в акваріум по FaceTime, пише The Guardian. Про це пише agronews.ua.

Керівники океанаріуму, який знаходиться в телевізійній вежі Tokyo Skytree, стали турбуватися про сприйняття вугрів. За час карантину вони забули, як виглядають люди, тому можуть вважати їх за загрозу. При появі відвідувачів вугри будуть ховатися, а також за ними стане складніше доглядати.

Всіх небайдужих океанаріум попросив зателефонувати практично безпосередньо вугрям: навпроти акваріума встановлені пристрої Apple, з якими можна зв’язатися по FaceTime. Добровольцям необхідно показати обличчя, помахати руками і трохи поговорити з вихованцями. При цьому не можна підвищувати тон: вугри цього не люблять. Передати їм привіт можна з 3 по 5 травня включно.

Охочих підтримати вугрів виявилося досить багато. Деякі з них просили керівництво океанаріуму вибрати інший вид зв’язку, щоб власники Android також змогли зателефонувати. «Я ніколи так раніше не шкодував, що у мене Android», – поскаржився один доброволець.

За хештегом #PleaseRememberHumans в Мережі можна відшукати публікації з підтримкою здичавілих вугрів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: