АГРОФОТО

Отримайте грант 10% на сільгосптехніку та комерційні автомобілі Iveco від АМАКО

20.12.2020 16:29
banner-otp-1000x667-16122020 (1)

Компанія АМАКО та ОТП Лізинг офіційно запустили програму EU4Business-EBRD та пропонує скористатись можливістю отримати гарантований ГРАНТ 10% від суми фінансування за придбання сільгосптехніки та комерційних автомобілів IVECO, пише agronews.ua.

Ви можете скористатися довгостроковими лізинговими угодами в гривні та/або євро, а також отримати фінансовані Європейським Союзом (ЄС) гранти після успішної реалізації своїх інвестиційних проєктів.

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає кредит €25 млн компанії «OТП Лізинг» з метою підвищення конкурентоспроможності мікро-, малих і середніх підприємств (ММСП) по всій Україні в умовах пандемії коронавірусу та її економічних впливів.

Фінансування надається у рамках Кредитної лінії ЕU4Business-ЄБРР зі стимулюючими грантами. Ця кредитна лінія є спільною програмою ЄБРР та ЄС, метою якої є надання компаніям допомоги у модернізації їхніх товарів і послуг відповідно до стандартів ЄС, покращенні охорони праці та впровадженні «зелених» підходів у практичну діяльність.

Підвищення якості товарів і послуг дозволить компаніям більш успішно працювати на місцевому та європейському ринках.


Наглядний приклад:

Ви вирішили придбати в лізинг новий трактор вартістю 80 000,00 євро.
Сума авансу – 30%
Сума фінансування – 70%
Компенсація 10% рахується від суми фінансування 56 000 євро, тобто ви отримаєте на рахунок гривню в еквіваленті 5 600 євро.

Після постачання обладнання формується його остаточна вартість в гривнях (за поточним комерційним курсом євро) та сума фінансування за лізинговим договором в гривнях.


Грантова допомога складає 10% від суми фінансування та фіксується в євро за курсом Національного Банку України на дату підписання договору фінансового лізингу.

Після успішного проходження перевірки проекту протягом трьох місяців компанія отримує грант (фіксована сума гранту в євро перераховується в гривню за поточним комерційним курсом та сплачується на рахунок компанії в гривнях).

Умови фінансування:

???? Максимальна сума гранту: еквівалент 30 000,00 євро;

???? Фінансування має бути виключно в гривні;

???? Мінімальний строк фінансування – 2 роки без права дострокового погашення.

Техніка та обладнання, які підпадають під дію програми:

✅ Сільгосп техніка Massey Ferguson, BEDNAR, Geringhoff;

✅ Зрошувальні системи Western Irrigation;

✅ Комерційні автомобілі IVECO;

✅ Напівпричепи BODEX

Хто може подати заявку на отримання позик та грантів у рамках кредитної лінії ЄБРР EU4Business?

Індивідуальні підприємці, підприємства малого та середнього бізнесу:

✔️ з кількістю працівників менше ніж 250 осіб та з річним обігом менше ніж 50 мільйонів євро;

✔️ місцем реєстрації та основним місцем проведення господарської діяльності яких є Україна;

✔️ не менш як 51% статутного капіталу яких є приватною власністю;

✔️ які не включені ЄБРР до списку фізичних та юридичних осіб, котрі не мають права бути стороною контракту, що фінансується ЄБРР.

Якщо Ви не впевнені, чи Ваша компанія відповідає наведеним критеріям, будь ласка, зверніться до представників проектного офісу для отримання консультації.

Як це працює?

???? Виберіть необхідне Вам обладнання з каталогу технологій ППТ .

???? Заповніть форму заявки  на веб-сайті та надішліть її до «ОТП Лізинг»

???? Не можете знайти бажане обладнання у каталозі технологій ППТ? Зверніться до наших менеджерів у Вашому регіоні.

Якщо Ви та «ОТП Лізинг» уклали лізингову угоду і проект було реалізовано, він підлягатиме перевірці незалежним консультантом з верифікації. Після успішної перевірки Ви отримаєте грантову допомогу. Грант, що надається Європейським Союзом, Вам виплатить ТОВ «ОТП Лізинг» в гривневому еквіваленті.

Починайте діяти прямо зараз!

✅ Зверніться до АМАКО та ОТП Лізинг для розгляду варіантів фінансування: МАРІЯ ОМЕЛЬЧУК – Менеджер з фінансового лізингу, тел.: +38(067)414-10-84; [email protected]


Нагадаємо, на виставці Агро-2020 компанія АМАКО представила цілий перелік комерційної техніки  IVECO, який може задовольнити потреби будь-якого  аграрного підприємства України.


Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: