НОВИНИ

Гончарук прокоментував необхідність земельного референдуму

07.12.2019 15:00
aleksej-goncharuk-foto-unian_rect_3c6162460f1608b40011ab8defcdd3e7

Прем’єр міністр України Олексій Гончарук прокоментував необхідність референдуму про продаж землі іноземцям, стверджуючи, що це дозволить українцям більше довіряти уряду. Про це політик повідомив в інтерв’ю українським ЗМІ, опублікованому в суботу 7 грудня.

“Це прояв довіри один до одного. Зеленський обіцяв, що коли він прийде до влади, він буде прислухатися до думки людей”, – сказав Гончарук.

На думку політика, зараз українці бояться відкритого ринку землі і того, що уряд буде приймати важливі рішення, не враховуючи думки країни. Щоб спростувати ці побоювання влада і збирається організувати референдум, щоб дати відповіді на питання, як уряду, так і суспільства, вважає Гончарук.

Серед переваг відкритого ринку землі український прем’єр перерахував можливість отримання великих інвестицій, доходів, збільшення вартості землі, модернізацію технологій, а також подальший економічний ріст держави.

“Давайте зробимо перший крок, вам продемонструють, що нічого страшного не відбувається, ви збережете до нас довіру і наступний крок ми робимо разом”, – підвів підсумки Гончарук


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: