АГРОВІДЕО

Гончарук назвав головні завдання Уряду на 2020 рік

01.01.2020 14:02
cropped-Intervyu-Goncharuka

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в інтерв’ю “Украіна24” назвав головні завдання Уряду на 2020 рік.

Чотири тисячі кілометрів доріг та запорізькі мости, які “на особливому рахунку” – ось головні цілі Уряду на 2020 рік. Про це в інтерв’ю “Украіна24” заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

У тому числі й для цього уряд змінив керівництво Служби автомобільних доріг України. Гончарук упевнений, що новий глава “Укравтодору” Олександр Кубраков зможе оновити Службу, та виконати поставлені перед ним завдання.

— Зараз там молодий, порядний, професійний менеджер, який повністю змінює команди по країні. Перше завдання — прибрати звідти корупцію. Уже десятки людей звільнені з керівних посад, — заявив прем’єр.

Олексій Гончарук підкреслив, що в наступному році можна буде побудувати і більше 4 тисяч кілометрів доріг — але все буде залежати від того, наскільки вдасться залучити іноземних інвесторів. А ось будівництво запорізьких мостів прем’єр назвав одним з “амбітних проектів”, який стоъть “на особливому рахунку”.

— У нас є пара амбітних проектів, які ми б хотіли реалізувати в наступному році. Запорізький міст — це точно проект, який у нас на особливому рахунку.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: