НОВИНИ

Гнідавський цукровий завод готовий сприяти у виробництві цукрових буряків

05.02.2021 08:45
160-min-20355

«Гнідавський цукровий завод» готовий сприяти у виробництві цукрових буряків. Про це заявив голова правління підприємства Василь Муха під час зустрічі з начальником управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації  Юрієм Горбенком, йдеться у повідомленні управління, пише  agronews.ua.

Як зазначається, в ході зустрічі було обговорено питання розвитку підприємства та галузі буряківництва вцілому. Також порушено питання щодо співпраці з об’єднаними територіальними громадами, та стимулювання власників особистих селянських господарств до збільшення площ посіву цукрових буряків у поточному сезоні.

«…Підприємство готове переробляти усі буряки, які будуть вирощені на території Волині та межуючих областей», — сказав Василь Муха.

Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: