НОВИНИ

Гібриди Brevant продавали фермерам значно дорожче, ніж Pioneer

22.05.2020 12:25
https://agronews.ua/

Цього сезону компанія Corteva Agriscience продавала насіння бренду Brevant значно дорожче, ніж насіння Pioneer. Про це повідомляє Kurkul.com, пише agronews.ua.  

До прикладу, гібрид «бюджетного» бренду Brevant, який продають дистриб’ютори, міг коштувати 5 тис. грн, а в цей же час гібрид Pioneer, з таким же ФАО, селекція якого сильніша, коштував 3,5 тис. грн від торгового представника Corteva.

Повідомляється, що для дистриб’юторів компанія Corteva Agriscience реалізовувала, наприклад, цей самий гібрид уже за ціною 4,8 тис. грн. Тобто така велика різниця у ціні не є наслідком націнки дистриб’юторів.

Нагадаємо, що на думку експертів у бренд Brevant входить селекція Dow Seeds і старі гібриди Pioneer.

Як повідомляють ці ж джерела, кампанія з продажу бренду Brevant провалилася і насіння лежить на складах у дистриб’юторів на декілька десятків мільйонів грн.

«Дистриб’ютори просто не в силах продати це насіння, в умовах, коли торгові представники Corteva приїжджають до тих же клієнтів, яким дистриб’ютори намагаються продати насіння Brevant, і пропонують кращу селекцію Pioneer значно дешевше. Відповідно деякі дистриб’ютори змушені були продавати у великий мінус», — зазначають у повідомленні.

Така політика на їх думку, може привести до великих фінансових проблем дистриб’юторів.

«Знаючи, що Corteva йде в прямі продажі, деякі дистриб’ютори думали заробити на продукті, який відмовилися продавати більшість великих дистриб’юторів. Але політика українського менеджменту компанії Corteva привела не до заробітку, а до ослаблення позицій своїх партнерів», — підкреслюють у повідомленні.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: