НОВИНИ

Громади Буковини стурбовані «непрозорістю» Чернівецької ОДА щодо ремонту доріг

17.04.2021 13:56
jynjbhgbpzv6nqhlxxes_th_lnd_xx

У Чернівецькій області голови територіальних громад поскаржились на відсутність комунікації з керівництвом обласної державної адміністрації у питанні будівництва, ремонту та утримання доріг. Про це Рукшинський сільський голова, директор Чернівецького відділення Всеукраїнської асоціації громад Олег Горбатюк повідомив у своєму листі до голови ОДА Сергія Осачука. Світлину цього листа він також опублікував на своїй сторінці у Facebook, пише  agronews.ua.

“Змушений перенести спілкування у публічну площину через відсутність комунікації з керівництвом ОДА. У зв’язку з нещодавнім листом щодо можливості 50-відсоткового співфінансування ремонту доріг місцевого значення з бюджету громади вважаю доцільним побачити звіт за минулий рік”, – повідомив він у своєму дописі.

В листі до голови ОДА Горбатюк зауважив, що територіальні громади Буковини занепокоєні “непрозорими процедурами визначення переліку пріоритетних робіт на дорогах місцевого значення та об’єктах дорожньої інфраструктури за рахунок коштів з держбюджету”.

“Так, за 2020 рік ОТГ Чернівецької області, які є членами Всеукраїнської асоціації громад, жодного разу не були долучені до обговорення стратегії розвитку автодоріг Чернівецької області”, – йдеться у листі за підписом Горбатюка.

Він закликав губернатора дати відповіді на ряд запитань щодо стратегії розвитку автомобільних шляхів Буковини, а також про те, які дороги області мають ремонтуватися.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: