НОВИНИ

Грантові кошти «єРобота» повертатимуться в бюджет через 5 років у вигляді сплачених податків

13.04.2023 13:35
грант

Отримати гроші на власну справу від держави нескладно. Заявки за всіма видами грантів подаються особисто через web-портал Дія. Кошти не повертаються державі грошима, проценти по ним не сплачуються. Але є декілька умов: створити певну кількість робочих місць, займатися бізнесом від 3 до 5 років і сплачувати податки у бюджет, повідомляє agronews.ua.

Програма грантової підтримки бізнесу стартувала торік. Єдиним агентом у ній наразі виступає Ощадбанк. Є декілька напрямків отримання грантів від держави. За словами  заступника начальника відділу ММСБ Головного управління у м. Києві та області АТ Ощадбанк Оксани Березовської, гранти «єРобота» безповоротні і надаються від держави для підприємств, компаній або для фізичних осіб, які хочуть розвивати свій бізнес.

«Гранти  не повертаються державі грошима, проценти по ним не сплачуються. Але є декілька умов за всіма видами грантів – створити певну кількість робочих місць. А ще пропрацювати від 3 до 5 років, і сплачувати податки у бюджет. Всі, хто звертається за грантами мають бути зареєстровані і працювати в Україні», – зазначила вона.

Вже є успішний досвід реалізації грантових проєктів у більш ніж 60 тис. підприємств по Україні. Користуються цією програмою як просто фізичні особи, які вирішили створити свій бізнес, так і юридичні особи та ФОПи.

Повністю інформацію про гранти читайте за посиланням.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: