АГРОФОТО

В Києві 25 травня відбудеться форум Grain Storage Forum ELEVATOR-2021

23.05.2021 16:34
1200x630 10

Третя хвиля коронавірусу в Україні йде на спад. Суворі карантинні обмеження, які донедавна діяли в низці регіонів, в тому числі й в Києві, на тепер зняті. У зв’язку з цим Українська Зернова Асоціація й компанія «ПроАгро Груп», які є організаторами найбільшої в Україні події на ринку зберігання, переробки, кормовиробництва, трейдингу та логістики зернової продукції – Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 – підтверджують його проведення 25 травня в м. Києві, пише  agronews.ua.

Сподіваємося, що цього разу проведенню Форуму ніщо не завадить. Звісно, будуть забезпечені усі належні заходи щодо епідеміологічної безпеки учасників й гостей заходу.  

На сьогодні для участі у Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 зареєструвалися понад 700 представників компаній агропромислового комплексу і суміжних галузей економіки, а взагалі організатори очікують понад 800 учасників цієї події. Наразі у бажаючих доєднатися до роботи форуму ще є можливість це зробити.

Учасників форму чекає різноманітна і насичена програма. Десятки цікавих і змістовних доповідей провідних фахівців зернового ринку на найактуальніші теми галузі у рамках кількох тематичних конференцій по основних темах – зберіганню, переробці, кормовиробництву, трейдингу і логістиці, виставка технологій і обладнання, нагородження компаній-переможців.

Головна мета Форуму долучити до обговорення сьогоденних проблем та можливостей сталого розвитку галузі зберігання , переробки продукції рослинництва, представників влади, бізнесу (елеватористів, переробників зерна, виробників комбікормів, постачальників, будівельників, логістів, трейдерів тощо), науки та посприяти впровадженню сучасних інновацій в галузь.

Завдання Форуму – пошук рішень щодо підвищення ефективності роботи елеватора, зерно та оліє переробних підприємств, логістичних компаній аграрного ринку та трейдерів. Але чи не найголовніше – це можливість безпосереднього спілкування і обміну досвідом з колегами.

 ???? Запрошуємо всіх учасників ринку долучитися до участі у Grain Storage Forum «ELEVATOR» та сформувати спільне бачення розвитку елеваторної галузі, переробки, логістики та трейдингу аграрної продукції України!

✅ Чекаємо вас 25 травня на Grain Storage Forum ELEVATOR-2021!


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: