НОВИНИ

GPS-моніторинг сільгосптехніки від Soft.Farm дає змогу впроваджувати точне землеробство

17.08.2020 13:32
https://agronews.ua/

На сьогодні під час підключення GPS-сервісів агропідприємства віддають перевагу комплексному обслуговуванню, яке крім контролю за пересуванням техніки, витратою палива, роботою причіпних механізмів включає в себе формування баз даних за обробленими гектарами, розподілом пального на переїзди та роботи, надає інформацію про виконання робіт у розрізі агрооперацій, полів, техніки, механізаторів і дає змогу впроваджувати точне землеробство. Про це повідомила прес-служба Soft.Farm, пише agronews.ua.

GPS-моніторинг сільськогосподарської техніки, контроль палива

Сучасний GPS-моніторинг сільськогосподарської техніки визначається високою точністю позиціонування, модульністю в нарощуванні функціонала та можливістю використання в єдиній системі всіх інструментів, які допомагають налагодити диспетчерську службу та запобігти нецільовому використанню машин.

Розвиток новітніх технологій дає змогу підключитися до даних із будь-якої системи. Якщо Ви користуєтеся GPS-моніторингом Wialon Hosting, Wialon local, Wialon Pro, SKT Globus, Контроль Плюс, DozoR, Інагро або John Deere, Soft.Farm швидко інтегрується та надає доступ до інформації.

Читайте також: успішна посівна кампанія – це система контролю висіву та карта висіву.

Крім того, ми постійно відкриваємо нові функції для своїх клієнтів і тепер, поряд із даними від перелічених GPS-інтеграторів, з’явилася можливість отримувати відомості із системи моніторингу транспорту Fort Monitor, яка представляє собою програмно-апаратний комплекс на базі супутникових технологій ГЛОНАСС і GPS, призначений для контролю за пересуванням транспортних засобів.

GPS-моніторинг сільськогосподарської техніки, контроль палива

З появою клієнтів, які використовують Fort Monitor, Soft.Farm підключився через відкритий API до діючого GPS-моніторингу цієї програмної платформи. Користувачам системи не потрібні ретранслятори даних, установка додаткового програмного забезпечення або нового обладнання.

З’єднання відбувається через введення логіна та пароля GPS-інтегратора в сервісі Soft.Farm і відразу відкриває всі можливості моніторингу.

GPS-моніторинг сільськогосподарської техніки, контроль палива

У результаті підключення сервісів GPS підвищується ефективність і дисциплінованість роботи всього напряму.

Крім функції моніторингу техніки онлайн ведеться облік виконаних польових робіт, відбувається підрахунок гектарів, складаються мапи обробленої площі, контролюється максимальна швидкість проведення технологічних операцій, а також відслідковуються всі порушення в дотриманні технологічних нормативів.

Нагадаємо, кадастрову мапу для управління земельним банком тепер можна використовувати і на iPhone.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: