ВАЖЛИВО

Голова Держпродспоживслужби подала у відставку

01.02.2022 17:52
6130942805c18852669391

Магалецька Владислава подала заяву на звільнення з посади голови Держпродспоживслужби за власним бажанням. Про це Владислава Магалецька повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише agronews.ua.

Причина – наполегливі рекомендації лікарів по стану здоров’я в найближчі декілька місяців. Робота на посаді голови ДПСС потребує постійного включення в режимі 24/7/365 і повної самовіддачі.

“Працювати в такому режимі в найближчий час я просто фізично не зможу. Вважаю неправильним брати довгий лікарняний і залишати величезну структуру у підвішеному стані фактично без керівництва. Ви, друзі, знаєте, що я точно не з тих, хто чіпляється за крісло” – повідомляє вона.

Вона додала, що занадто багато зусиль, часу та енергії було покладено на те, щоб реформувати Держпродспоживслужбу, зробити її більш сучасною, європейською та ефективною:

1. Реформи мають бути продовжені;

2. Досягнуті результати мають стати фундаментом для подальшого росту;

3. Проекти, що були запущені, мають бути реалізовані до кінця.

“Дякую всім, хто вірив в нас та підтримував увесь цей час. Нам вдалося зробити майже неможливе – розпочати ефективну трансформацію Держпродспоживслужби в європейський сервіс”, – резюмує вона.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: