НОВИНИ

Гнідавський цукровий завод розпочинає виробництво тростинного цукру

10.05.2021 11:24
c8d1fd11729bd8f762b3161a6c91dea3

«Гнідавський цукровий завод» розпочинає виробництво цукру із цукрової тростини. Як говориться у повідомленні підприємства, днями перша партія сировини вже поступить на підприємство, пише agronews.ua.

«Підприємство повністю готове до роботи, вже днями перша партія цукрової тростини буде на підприємстві, а саму переробку розпочнемо після 10 травня», — повідомив керівник «Гнідавського цукрового заводу» Василь Муха.

Він переконаний, що це позитивно вплине не лише на ринок цукру в Україні, де вже спостерігається дефіцит, а й зробить свій внесок в економіку держави.

 «Гнідавський цукровий завод зумів взяти цей сирець по квоті, а це досить великий крок вперед, зокрема буде проведена диверсифікація виробництва, створені додаткові робочі місця, покращиться економіка, додатково наповниться бюджет, а найважливіше це може стримати зростання ціни на цукор, яка продовжує йти в гору, адже незабаром сезон заготівлі ягід і попит на цукор буде збільшуватися», — переконаний начальник управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: