НОВИНИ

Фермер зміг повернути кошти за придбаний неякісний трактор

07.01.2020 15:02
1205991

У Хмельницькій області фермеру повернули повну вартість придбаного ним трактора «Беларусь» у розмірі 515 тис. грн. Про це повідомляється на сайті ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

«На початку грудня 2019 року до головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області звернувся споживач, що проживає в Чемеровецькому районі Хмельницької області, з проханням втрутитися в ситуацію та допомогти повернути кошти в розмірі 515 тис. грн. за придбаний в жовтні 2019 року неякісний трактор «Беларусь»», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, транспортний засіб споживачем не використовувався за призначенням, адже ще під час транспортування до місця проживання споживача не доїхав, оскільки вийшов з ладу. Того ж дня трактор повернули підприємству-продавцю, що здійснює реалізацію сільськогосподарської техніки в Хмельницькому.

За сприяння спеціалістів відділу захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в середині грудня 2019 року споживачеві підприємством-продавцем були повернуті кошти в повному обсязі, про що свідчить письмова заява споживача, надана співробітникам відомства.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: