АГРОВІДЕО

На Кіровоградщині фермер викрив земельну аферу

18.06.2020 13:05
https://agronews.ua/

Земельну аферу викрив фермер Микола Бутарьов із Хмельвого Маловисківського району, Кіровоградської області. Фермер зі своїм адвокатом запідозрили, що документи на землю фальшиві. Чоловік вирішив не здаватися і став розбиратися у ситуації. Про це повідомляє CBNews, пише  agronews.ua.

Нині чоловік у полі. І хоча всі терміни посівної вже сплили, 40 гектарів тільки починає засіювати.

Не міг фермер засіяти поле раніше бо землю, яку роками орендував він у держави, – засіяли інші.

“Вони сказали що у них є від АТОвців доручення, згідно яких вони обробляють це поле”, – зазначив фермер.

Чоловік вирішив не здаватися і став розбиратися у ситуації. З’ясував, що на землю претендує два десятки учасників АТО з Рівненської та Житомирської областей. Ділянки оформлює місцевий юрист на підставі нотаріальної довіреності.

Фермер зі своїм адвокатом запідозрили, що документи фальшиві.

“Оскільки документи видані всі в один день і видані далеко від місця проживання цієї частини людей, які саме з Рівненської області, зокрема це місто Здолбунів “, – наголосила адвокат фермера Олена Ляшенко.

Журналістам вдалося знайти кількох претендентів із Здолбунова на гектари, проте відповідь військових шокувала. Хлопці нічого не знали про “свої” землі за 600 км і жодних довіреностей не підписували.

“Коли були підписані в Житомирі доручення, в нотаріальній конторі на користування, вироблення… Я на той момент перебував за кордоном“, – сказав Ігор Корецький, учасник АТО.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: