НОВИНИ

Фермер розповів про секрети дорого яблука

20.12.2019 08:17
yabloky364564

Суперінтенсивний сад, посадковий матеріал, обмін знаннями з колегами є складовими успішного вирощування яблук елітної якості ТОВ «Агрокомплекс «Вінниччина». Про це пише видання «Напитки.Технології та Інновації».

«Ще до початку закладання саду керівництво ТОВ «Агрокомплекс «Вінниччина» поставило перед собою мету – зробити його високоефективним і суперінтенсивним. Для цього на підприємстві шукали якісний посадковий матеріал і вивчали новітні технології, які, до речі, вже застосовуються в садах», — зазначає видання.

Директор ТОВ «Агрокомплекс «Вінниччина» Ігор Тимофєєв зауважив, що йому вигідно продавати дороге яблуко і ділитися досвідом з колегами.

«Досвід європейців цінний не тільки в практичному сенсі, а й у тому, як вони підходять до справи, як охоче діляться своїми знаннями. Я взяв за правило теж не приховувати нічого. Якщо приїжджають колеги з сусідніх садів, я відповідаю на всі питання, що стосуються того, як ми організовуваем роботу саду або обробляємо його. Мені цікаво, щоб вони теж могли виробляти високоякісну продукцію – тоді ціна на ринку буде вище, а значить, і моє підприємство зможе заробляти більше», — розповів Ігор Тимофєєв.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: