НОВИНИ

Постанова про припинення концесії порту “Херсон” досі не опублікована

05.02.2020 15:34
picture2_sud-zablokiroval-_364244_p0

Як повідомлялося, Шостий апеляційний адмінсуд Києва призупинив дію указу Мінінфраструктури про затвердження результатів концесійного конкурсу та визначення переможця конкурсу на концесію морського торговельного порту “Херсон”. Однак текст постанови суду у реєстрі судових рішень поки не опублікували (за станом на 14-50 годину 5 січня 2020 року), повідомляє Дзеркало тижня.

Ситуацію вже встиг прокоментувати президент України Володимир Зеленський.

Він вважає необхідним перезапуск судової системи у зв’язку з рішенням суду, яким заморозили передачу морського порту “Херсон” в управління приватному інвестору. Про це він заявив під час відвідування Оболонського районного відділення Державної міграційної служби.

“Я впевнений, що ми з вами доживемо до моменту, коли буде перезавантаження судової системи. Ви ж бачите, що відбувається. Поки що у нас складна ситуація з судами, і вона завжди була дуже важкою. Тобто, вони особистості в цій країні. Ми зараз з цим боремося. Ми говоримо про захист наших інвесторів”, — повідомив Зеленський.

За його словами, зараз в Україні планують ввести запобіжники, які дозволять уникнути повторення випадків, коли суди блокують результати конкурсів на концесію або на приватизацію.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: