НОВИНИ

«Епіцентр» вирішив розширити аграрний бізнес

05.02.2020 19:04
photo6

Придбати частку в статутному капіталі «Хмельницьк-Агро», завдяки чому зможе отримати понад 50% у вищому органі управління компанії. Про це повідомили в пресслужбі Антимонопольного комітету України (АМКУ).

Відомство може дозволити «Епіцентру» зробити покупку вже завтра, 6 лютого.

Групу компаній «Епіцентр К», що управляє «Епіцентром», створили 2003 року. Перший гіпермаркет компанія відкрила цього ж року. Статутний капітал групи компаній – 158,6 млн грн, 51% акцій компанії належить Олександру Герезі, 48% – Галині Герезі, близько 1% – Тетяні Суржик.

Аграрний напрямок бізнесу «Епіцентр К» почала розвивати 2016 року. Компанія обробляє понад 120 тис. га землі у Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській та Київській областях. Вона також має 20 тваринницьких ферм і вісім елеваторів.

«Хмельницьк-Агро» входить до складу холдингу «Сварог Вест груп», який працює в Україні з 2003 року. Активи останнього розташовані в трьох областях країни: Хмельницькій Чернівецькій та Житомирській. Компанія займається рослинництвом, садівництвом, а також молочним і м’ясним тваринництвом.

За даними Єдиного державного реєстру юросіб і фізичних осіб-підприємців, засновник «Хмельницьк-Агро» — «АТЗТ Мирне», кінцевий бенефіціар — Олександр Буряк.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: