НОВИНИ

«Епіцентр» отримав фінансування на розвиток агробізнесу від Чорноморського банку торгівлі та розвитку

26.12.2019 11:17
epicentr

Група компаній “Епіцентр К” підписала кредитну угоду в розмірі 70 мільйонів доларів з Чорноморським банком торгівлі та розвиткуBSTDB.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

7-річна позика підтримає бізнес-програму Епіцентру в галузі сільського господарства на 2019-2021 роки, зокрема фінансування буде спрямоване на придбання сільськогосподарських активів, та на будівництво нових і модернізацію діючих зернових елеваторів.

Хасан Демірхан, віцепрезидент BSTDB Banking говорить: “Ця угода підкреслює стратегічний пріоритет, який ми надаємо підтримці сільськогосподарського виробництва та регіональної торгівлі України, яка виграє від зростаючого експортного потенціалу країни”.

У Епіцентрі переконані, що фінансування BSTDB сприятиме розвитку аграрної інфраструктури в Україні, створенню робочих місць та збільшенню експортних доходів, відповідно зміцненню платіжного балансу країни.

“Кредит дозволить групі компаній ще більше посилити свої позиції у сільськогосподарському бізнесі, створити нові можливості для працевлаштування в сільській місцевості та покращити соціальний добробут громад”, – говорить генеральний директор ТОВ “Епіцентр К” Петро Михайлишин.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: