НОВИНИ

Елеватори найбільшого агрохолдингу заготовили рекордний обсяг сільгосппродукції

07.03.2019 17:54

«НІБУЛОН» за 8 місяців 2018/19 МР заготовив 4,2 млн т сільськогосподарської продукції, що є абсолютним рекордом за всі роки діяльності компанії. Про це повідомила прес-служба компанії.

Вказується, що загальний обсяг зберігання зерна компанії становить 2 млн, тому філії компанії вже зробили два повних оберти.

Кращий результат по заготівлі отримав перевантажувальний термінал компанії в Миколаєві, який на сьогоднішній день заготовив 1,3 млн т продукції.

При цьому, Миколаївська філія «Вознесенський» заготовив 287,7 тис. Т, що на 24% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року, «Хортиця» – 284 тис. Т, що на 39% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року , а також «Козацький» – 265 тис. т.

Компанія в 2019 р введе в експлуатацію два перевантажувальні термінали в Запорізькій (с. Тернівка) і Дніпропетровській (с. Мар’янське) областях. Крім того, «НІБУЛОН» продовжує розвивати флот компанії, що дозволить більш оперативно приймати рішення з перевезення зерна. А це, в свою чергу, стане передумовою для збільшення обсягів його закупівлі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: