ВАЖЛИВО

Електронний облік для свинокомплексу: як реалізувати на своїй фермі

14.10.2020 11:33
a481f531-3ce8-4a17-8e6b-bb6b9eb492ac

Керованість бізнесу, точність та швидкість прийняття рішень – ваші переваги від користування програмою PigCentre – першої програми управління свинокомплексом з контролем собівартості у реальному часі. Про це повідомила пресслужба компанії, пише agronews.ua.

При створенні програми у Центрі підвищення ефективності в тваринництві розуміли, що не можливо зменшити собівартість живих свиней до 25 грн/кг не забезпечивши контроль у їх вирощуванні, прийняття точних рішень і швидку їх реалізацію на кожному етапі, і знову контроль. 

При використанні електронного обліку керівник має можливість в реальному часі контролювати ефективність роботи ферми, кожного технологічного етапу виробництва, кожного відповідального співробітника.

Технік штучного осіменіння з програмою буде вчасно виявляти та осіменяти холостих свиноматок, ветеринарний лікар – не пропустить потрібні вакцинації, лікування чи технологічні операції, матиме інформацію про залишок ветпрепаратів та їх ефективність, а економіст чи бухгалтер в “один клік” формувати управлінські звіти про собівартість кожної технологічної групи.

7e63e65b-097e-4a64-adb9-9953e4bd37d6

Для керівника у програмі PigCentre є повний доступ до абсолютно всіх процесів на фермі, інформація про наявне поголів’я, про використані корми та ветпрепарати, їх залишки і ефективність.

А найголовніше – звіти: саме вони можуть показати абсолютно всю детальну статистику: сумарні, середні, мінімальні та максимальні показники за якими можна оцінити ефективність ферми, кормів, ветпрепаратів чи роботу окремого співробітника. Кожен звіт можна сформувати за будь-який проміжок та на поточну дату, порівняти з минулим періодом.

Програма PigCentre побудовано на формулах і алгоритмах, що допомагають передбачити помилки та профілактувати їх. Ця програма – штучний інтелект вашого свинокомплексу.

PigCentre – це новий крок еволюції бізнесу в свинарстві. Паперовий облік, облік в Excel – це минуле століття, ненадійні і незручні. У програмі ви можете подивитись інформацію за будь-який день де б ви не були. А головне – дані зберігаються у зашифрованому вигляді, повний доступ до інформації є лише у керівника, а співробітники отримують доступ до інформації, що потребують їх обов’язки.

c76fa066-cd06-4fb0-a34e-fd6e6bbda5db

Середня собівартість свиней в Україні досягає 40 грн/кг і більше. Разом із програмою PigCentre та ефективному її використанню ви можете досягти собівартості 25 грн/кг. Ведення обліку в програмі займає орієнтовно 30 хв на день.

Замовити підписку на хмарну чи локальну версію можна на сайті ПігЦентр – облік в свинарстві.


Центр підвищення ефективності в тваринництві був створений у 2011 році. Компанія працює з свинокомплексами, молочно-товарними фермами та агрохолдингами в Україні та за кордоном. До нас звертаються для аудиту технології, зниження витрат, планування роботи, супроводу та вдосконалення бізнесу.


Перегляди: 22
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: