НОВИНИ

Експорт української агропродукції до Туреччини можуть спростити

03.02.2020 17:02
2199009

Про це міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Мілованов написав у своєму Facebook.

“Зустрівся сьогодні із міністром торгівлі Турецької Республіки Рухсар Пекджан. Зустріч відбулась у ході візиту турецької делегації на чолі із Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом в Україну. Говорили про інтенсифікацію діалогу у торгівлі на міжурядовому рівні, про збільшення товарообігу між країнами, про потреби українських та турецьких підприємців “, – пише міністр.

Ключові позиції – доступ с/г продукції на ринки Туреччини, обмін митною інформацією для спрощення митного контролю та боротьби з контрабандою, а також питання інвестиції

“Поступово ми прямуємо до підписання зони вільної торгівлі з Туреччиною. Сьогодні буде підписаний меморандум між нашими міністерствами. Він описує конкретні питання, які потрібно обговорити для заключення угоди про вільну торгівлю”, – зазначив він.

Тривають зустрічі та інші заходи Президента Зеленського із Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом. Президенти також візьмуть участь у в Українсько-турецькому бізнес-форумі, що сприятиме посиленню економічних звязків між країнами.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: