ВАЖЛИВО

Українські фури з тваринницьким експортом застрягли на кордоні Польщі

20.03.2020 07:02
223795

Через закриття частини пунктів прикордонного контролю, пов’язане з карантинними заходами щодо запобігання поширенню коронавірусу, на деяких пунктах утворились досить довгі черги. Через це експортерам продукції, що потребує ветеринарного контролю, радять уникати завантажених місць перетину кордону і обирати альтернативні шляхи. Пише пресслужба Держпродспоживслужби.

На прикордонному переході Ягодин-Дорогуськ утворились довгі черги автомобілів, які прямують до Польщі. Міністерство фінансів Республіки Польща просить вибирати альтернативні маршрути до пунктів пропуску Рава-Руська-Гребенне та Краковець-Корчова для вантажів, які підлягають ветеринарному огляду.

В цих двох пунктах пропуску також буде здійснюватися оформлення вантажів, супровідні документи, на які були видані раніше із зазначенням в них прикордонного переходу Ягодин-Дорогуськ, та які станом на тепер знаходяться в дорозі.

“Також тимчасово до відповідного повідомлення, експорт автомобільним транспортом даних вантажів до Європейського Союзу через територію Польщі буде здійснюватися виключно через пункти пропуску Рава-Руська-Гребенне та Краковець-Корчова”, – повідомили у Держпродспоживслужбі.


Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: