НОВИНИ

Експерти розповіли, які продукти можна вживати перед сном

15.07.2021 18:06
2771296

Якщо ви ставитеся до категорії людей, які не можуть відмовитися від вживання їжі після 18:00, тоді потрібно знати, які продукти можна їсти в пізній час, щоб вони не нашкодили здоров’ю. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

Експерти кажуть, що віддати перевагу потрібно низькокалорійній їжі і її прийом повинен бути мінімум за годину до сну. У список продуктів, які можна вживати на ніч, потрапив кефір. Цей напій містить кальцій. Він краще засвоюється у вечірній час, але вибирайте кефір 1-1,5% жирності.

Також непоганим варіантом для пізнього перекусу стане м’ясо індички, бо воно низькокалорійне і містить білок, який прискорює обмін речовин в організмі. Однак дотримуйтеся норми — не більше 80 г м’яса.

Корисний перед сном і мигдаль (не більше 40 г). У ньому є речовини і вітаміни, які сприятливо впливають на нервову систему й сприяють швидкому настанню сну.

Також у список входять яблука, краще печені, а не сирі, а ще вишня і черешня. Але вживанням ягід на ніч краще не захоплюватися (17 штук за 1 прийом їжі буде досить).

Можна також перекусити цільнозерновими хлібцями, тому що в них містяться вітаміни В і В6, недолік яких може бути причиною безсоння.

Нагадаємо, кому не можна їсти помідори.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: