АГРОРЕГІОНИ

Еко-ферма із Закарпаття розпочала виготовляти новий козиний сир

13.08.2022 15:30
297794626_2569038203236295_962239482541471888_n

Еко-ферма і сироварня «Розенталь» із села Кваси, що на Закарпатті, презентувала новинку — напівтвердий гуцульський сир «Капріно». Про це повідомляє сироварня на своїй сторінці у Facebook, пише  аgronews.ua.

«Це витриманий напівтвердий сир із молока кіз зааненської породи, що випасаються на гірських полонинах Закарпаття. Для «Капріно», звареного на нашій сироварні, притаманний пікантний вершковий присмак з нотами трав, що є результатом збалансованого харчування та вільного випасу поголів’я», — зазначають у сироварні.

Довідково: Сироварня розпочала свою роботу 27 квітня 2019 року. Виготовляє тверді, напівм’які, йогуртові сири з молока голштинських корів та кіз зааненської породи: Гоц, Кєвеле, Мольфар («На пиві», «червоний» і «лісовий»), Васкул, камамбер.

Також на фермі виготовляють 4 різновиди 100% овечої бриндзі (класична, бужена, з паприкою і з трюфелем) та унікальну сирну сіль — продукт натуральної ферментації з нульовим вмістом цукрів.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: