НОВИНИ

Диски та сошники для сівалок Rapid

21.07.2021 11:22
VV10900_28869

Багатоопераційний зерновий комплекс Rapid компанії Väderstad — універсальний посівний агрегат, який дає змогу якісно готувати ґрунт та здійснювати висів більшості сільськогосподарських культур лише за один прохід. Про це повідомляє пресслужба компанії Väderstad, пише agronews.ua.

Серед основних переваг цього посівного комплексу — його універсальність, надійність та продуктивність. Практичний досвід підтверджує, що за правильної організації посівної кампанії, продуктивність Rapid із шириною захвату 6,0 м становить до 110 га.

Робочі органи посівного комплексу (диски та диско-анкерний сошник) виготовлені зі спеціальної загартованої шведської сталі, ще забезпечує високу їхню надійність, відмінні робочі характеристики та надзвичайно тривалий термін їх експлуатації.

Кожен висівний диск на сошниках Rapid агресивно врізається у твердий ґрунт, перерізає рештки та створює ідеальну борозну для висіву насіння .

Диск сошника разом з прикочувальним колесом підтримують задану глибину висіву, в той час як висівний сошник забезпечує ущільнення, очищення від можливих рослинних решток сім’яложа, стабільність і точність висіву насіння, навіть за високої швидкості руху За рахунок цього з сівалкою Rapid досягаються рівномірні сходи за будь-яких польових умов.

Обирайте лише оригінальні запасні частини Väderstad на офіційному вебсайті за наступним посиланням: запасні частини (vaderstad.com)


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: