НОВИНИ

Дисковий культиватор Carrier — універсально, швидко, технологічно

26.10.2021 14:11
IMG_2325

Говорити про цільове призначення дискових культиваторів Carrier від компанії Väderstad можна довго, адже вони універсальні і, залежно від комплектації, без проблем можуть виконувати післяжнивний, передпосівний обробітки ґрунту і навіть здійснювати висів деяких сільськогосподарських культур (як правило, дрібнонасіннєвих культур, таких як ріпак, сидерати). Про це  повідомляє  пресслужба компанії Väderstad, пише agronews.ua.

Carrier — це перша машина, яка відразу після збирання культури слідом за комбайном виконує поверхневий обробіток ґрунту. Завдяки високій швидкості обробітку, а це близько 15 км/год, ви отримуєте високу змінну продуктивність та якісно підготовлений ґрунт. Разом із високою робочою швидкістю, це одна із небагатьох машин на вітчизняному ринку, яка забезпечує суцільний обробіток поверхні поля на глибину від 2,5 см. При цьому, залежно від моделі, максимальна глибина обробітку може сягати до16 см.

Для покращення виконання технологічного процесу та можливості пристосовуватися під мінливі умови виробник пропонує широкий спектр робочих органів та додаткових пристосувань, таких як: штригельна борона для додаткового розподілу пожнивних решток; ножовий коток CrossCutter для попереднього їхнього подрібнення у поперечній площині відносно руху агрегату; вирівнювальна планка CrossBoard Heavy для ідеального вирівнювання поверхні поля. Тож можна бути впевненим — ця машина буде продуктивно задіяна впродовж усього виробничого сезону.

П’ять типів конічних дисків, які мають різний діаметр (від 450 до 610 мм) та форму робочої кромки, дають змогу використовувати машину для передпосівного обробітку ґрунту та роботи на полях із великою кількістю рослинних решток. Усі робочі органи встановлено на індивідуальних стійках, завдяки чому досягається відмінне копіювання поверхні поля та легке проходження робочими органами навіть великої кількості пожнивних решток. Конічна форма дисків забезпечує ретельне подрібнення оброблюваного шару ґрунту і рівномірне перемішування пожнивних решток, незалежно від ступеня спрацювання самого диска. Адже кут атаки входження останнього в ґрунт є незмінним практично до кінця періоду експлуатації.

Дискові культиватори Carrier за якісного поверхневого обробітку формують мілке насіннєве ложе, що зменшує час, необхідний для проростання насіння падалиці та бур’янів, та, відповідно, сприяє одночасному його проростанню. Дослідження доводять, що насіння бур’янів з глибини 6 см проростає на 2-4 дні пізніше, ніж з глибини 4 см.

Vaderstad — це не лише надійно, а й технологічно.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: