У столиці погіршилася якість хліба, тому що більш якісну борошно Україна відправляє на експорт. Про це в ефірі телеканалу “Київ” розповів директор фірмової мережі компанії “Київхліб” Ярослав Федоренко.
“Основною сировиною для хліба є борошно. І від якості борошна залежить якість хліба. Уже давно зерно і борошно є експортними продуктами. І відповідні підприємства намагаються експортувати максимально якісну сировину. Тобто все краще йде на експорт”, – пояснив він.
У той же час мер Києва Віталій Кличко заявив, що програма продажу соціального хліба в Києві буде діяти мінімум до 2020 року. Підписано меморандум про співпрацю між Департаментом промисловості та розвитку підприємництва, Департаментом соціальної політики КМДА і приватним акціонерним товариством “Київхліб”, який вступив в дію з 5 грудня 2018 року.