НОВИНИ

Два десятки виробників органіки на деокупованих територіях отримають підтримку

03.06.2023 17:17
dva-desyatki-virobnikiv-organiki-na-deokupovanih-teritoriyah-otrimayut-pidtrimku

24 оператори органічного ринку отримають підтримку в межах третього етапу грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні», яку ініційовано об’єднанням «Органічна ініціатива», на загальну суму 90 тис. швейцарських франків. Про це повідомляє проєкт «Органічна ініціатива», пише agronews.ua.

Зазначається, що третій етап грантової програми був спрямований на підтримку органічних операторів, які працюють або релоковані зі звільнених територій України у Донецькій, Житомирській, Київській (лише область), Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській областях відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (перевага надавалась районам).

Загалом на третьому етапі було розглянуто 72 заявки. Всі деталі підтримки будуть обговорені окремо з кожним грантоотримувачем, про що вони отримують відповідні електронні листи. 

Уточнюється, що третій етап грантової програми реалізується за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: