ВАЖЛИВО

ДПЗКУ запровадила пільговий період на послуги

17.04.2022 17:06
ya-25200

Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) запровадила пільговий період на послуги із зберігання та переміщення зернових. Про це йдеться у повідомленні ДПЗКУ, пише agronews.ua.

ДПЗКУ з метою підтримки сільгосптоваровиробників продовжено дію пільгового періоду на зберігання зерна зернових та олійних культур. Протягом дії пільгового періоду, що становить 21 календарний день, плата за зберігання не нараховуватиметься. Пільговий період застосовується лише на послугу зберігання зерна.

Згідно з повідомленням, на повну потужність працюють і мають можливість виконувати повноцінний технологічний процес 38 філій ДПЗКУ, з них 28 лінійних елеваторів можуть надавати послуги з приймання, зберігання, відвантаження зернових.

А також додаткові послуги з перевантаження, 9 філій можуть виконувати послуги з переробки та виготовлення готової продукції (деяких видів борошна, пластівців, висівок).

“Більшість філій можуть забезпечити відвантаження зернових як автотранспортом, так і залізничним транспортом. На сьогоднішній день пріоритетними напрямками роботи ДПЗКУ є послуги по переміщенню зернових з їх подальшим зберіганням та доведенням до кондиції. Логістичні центри ДПЗКУ також надають послуги з переміщення та залізничним транспортом”, – зазначає корпорація.

Читайте також: Стало відомо, кого звільнять від сплати податку на землю.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: