НОВИНИ

ДПЗКУ розпочинає осінню програму закупівель зерна врожаю 2021 р

20.10.2020 11:32
logo

АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» розпочинає осінню  програму закупівель зерна врожаю 2021 року. АТ «ДПЗКУ» проводить закупку наступних культур: пшениця 3 класу, ячмінь 3 класу, жито 1 та 2 класів, кукурудза 3 класу. Мінімальна закупівельна партія – 100 тонн. Про це повідомила пресслужба ДПЗКУ, пише agronews.ua.

Серед переваг співпраці з АТ «ДПЗКУ» – швидке прийнятті рішення на дистанційне укладання договору. Агровиробники мають подати заявку на участь у програмі закупівель до регіональних відділень корпорації.

Для участі в осінній програмі виробники повинні мати досвід вирощування с/г культур від 2-х років. АТ «ДПЗКУ» обов’язково проводить оцінку фінансового стану потенційного постачальника та посівних площ, за результатами якої приймається рішення про укладання договору.

При прийнятті рішення враховується фінансова стабільність, позитивна кредитна історія та надійна ділова репутація агровиробника, а також висновки страхових експертів щодо стану посівів зернових.

Також обов’язковими умовами укладання договору є страхування посівів майбутнього врожаю, який передається в заставу, та оформлення Товарної аграрної розписки (або Договору застави за рішенням АТ «ДПЗКУ») з метою мінімізації ризиків, пов’язаних з неналежним виконанням договорів.

Після підписання всіх необхідних договорів та надання документів, попередня оплата складатиме3 600 гривень з урахуванням ПДВ за одну тонну законтрактованого зерна. Відсоткова ставка за користування коштами становить від 9,5% до 13% річних в гривні. За програмою лояльності постійні клієнти можуть отримати додаткову знижку 0,5% до базової відсоткової ставки. Остаточний розрахунок за ринковими цінами після поставки зерна.

Контакти регіональних відділів АТ «ДПЗКУ» можна переглянути за посиланням Регіональні відділи.

Більш детально з умовами участі в Осінній програмі та типовими формами договорів поставки зерна майбутнього врожаю можна ознайомитись за посиланням Документи для завантаження.

Детальна інформація за посиланням.

Додаткові питання можна поставити, звернувшись до регіональних відділів, за тел.: (044) 206 15 71, або за адресою au.vog.uczp@drawrof


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: