НОВИНИ

ДПЗКУ підвищує орендну плату за паї на Херсонщині

30.11.2021 18:35
Zemlya06

Керівництвом АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» та директором філії «Великолепетиський елеватор» проведено зустріч з мешканцями смт Велика Лепетиха (Херсонська обл.) з метою обговорення питань оренди земельних ділянок, які входять до земельного банку корпорації. Про це повідомляє пресслужба ДПЗКУ, пише agronews.ua

Місцеві мешканці були проінформовані щодо підвищення орендної плати за земельні ділянки. Так, за 2021 рік у розмірі 4795 грн за 1 га (з урахуванням податку з доходів фізичних осіб, військового збору) та з 01 січня 2022 року у розмірі 4969 грн за 1 га (з урахуванням податку з доходів фізичних осіб, військового збору).

«Збереження земельного банку, зосередженого на філії «Великолепетиський елеватор», має важливе значення для корпорації, як і кожен орендодавець, який співпрацює з нами. Тому Правлінням АТ «ДПЗКУ» було прийнято рішення збільшити орендну плату до рівня ринкової в регіоні», – зазначила в.о. заступника голови правління корпорації Світлана Самсонова.

На сьогодні посівні площі АТ «ДПЗКУ» зосереджені на філії «Великолепетиський елеватор» та становлять 4,8 тис. га, більша частина вже засіяна озимими культурами.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: