ВАЖЛИВО

Доречні правки до законопроекту № 2194 враховано – Висоцький

19.03.2021 15:15
1546007497-182

Цілий тиждень Верховна Рада у другому читанні розглядає законопроект № 2194 про земельну децентралізацію, до якого внесено більше 3000 правок. Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький під час прямого ефіру висловив свою думку з цього приводу, пише agronews.ua.

За словами Висоцького, коли правки є доречними, вони всі враховані. І це добре, що багато ініціатив враховано.

“Але те, що зараз відбувається в Парламенті, коли наполягають на безглуздих в тому числі моментах, для мене це неповага тих політичних сил, перш за все, до своїх виборців”, – говорить заступник Міністра.

Висоцький ще раз пояснив, що на продаж комунальних і державних земель, що є спільним надбанням українців, діятиме безстрокова заборона, тобто продаватися і купуватися може тільки приватна власність, а це вже право кожного українця, продавати чи ні.

“Хоча я всіх закликаю не продавати. Тому що вартість землі буде однозначно збільшуватись”, -зауважує Висоцький.

На його думку, зараз це просто намагання отримати певні політичні бонуси, що у виборців викликає негатив. Тому що є законопроект, компромісний, який був узгоджений з суспільством, прийнятий, а це просто намагання заблокувати роботу не більше не менше. Це не конструктивний підхід.

“Надіємося, здоровий глузд переможе”, – резюмує Висоцький.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: