АГРО-БЛОГ

До виставки АгроЕкспо АМАКО підготувала ряд спецпропозицій для аграріїв, – Максим Чикунов

30.09.2020 16:21
106012063_117468303355275_980238514475728000_o

Виставка АгроЕкспо в Кропивницькому є для компанії АМАКО достатньо цікавою з точки зору локації та часу проведення. Детально про виставку АгроЕкспо, представлену техніку компанії АМАКО та ряд спеціальних пропозицій для наших аграріїв в агро-блозі AgroNews.UA розповів Максим Чикунов, керівник департаменту маркетингу компанії АМАКО Україна.

Ми є ексклюзивним представником техніки Massey Ferguson зокрема в Черкаській, Одеській та Херсонській областях, аграрії яких традиційно відвідують даний захід. Крім цього ми маємо представництво і в місті Кропивницький.

На виставці ми представили лінійку тракторів Massey Ferguson від 130 до 370 к.с. Треба зауважити, що компанія АМАКО надає подовжену гарантію 3 роки на трактори MF 8737S та MF7724S, а також 2 роки на MF6713 потужністю 130 к.с. Разом з сервісом АМАКО та програмою фінансування ми забезпечуємо мінімальну вартість володіння даною технікою.

Крім цього увазі аграріїв представлено самохідний обприскувач MF9330, телескопічний навантажувач MF TH.7038 та глибокорозпушувач BEDNAR Terraland з навісним бункером для внесення добрив.

Також хочу звернути вашу увагу на те, що всі нові поставки тракторів MF 8737S та MF7724S будуть оснащені системою телеметрії MF Connect вже в стандартній комплектації. Ця система поставляється з трирічною підпискою та забезпечує безперешкодну передачу даних про роботу машини: поточне положення машини, переміщення техніки, швидкість і напрацювання, фактичні норми витрати палива та ін.

Розвиваючі напрямок точного землеробства ми презентуємо технології Precision Planting, які дозволяють аграріям значно покращити ефективність висіву зокрема кукурудзи та соняшника. Треба зазначити, що технології дозволяють досягти збільшення врожаю від 0,4т до 1,5т з гектару. Таким чином окупність інвестицій в точне землеробство Precision Planting досягається за один сезон.

Однією із важливих ланок аграрного виробництва є транспортування зернових. Саме цей захід став фактичним показом тягача IVECO S-WAY для широкої публіки, який лиш нещодавно був презентованим в Україні. Він став справжньою родзинкою поціновувачів гарної фотографії, адже його дизайн не може залишити байдужим нікого. Також він поєднав в собі всі передові технології, такі як адаптивний круїз-контроль, автоматизовану КПП із урахуванням топографії місцевості, ретардер, індикатори тиску в шинах, тощо. А разом з сервісною підтримкою АМАКО вдається досягти зменшення загальної вартості його експлуатації.

Демонстрований напівпричіп BODEX має алюмінієвий кузов ємністю 55 м3, що є ідеальним рішенням для перевезення зернових. А при повному завантажені кузову соняшником він може перевозити до 25 тон вантажу, вміщуючись в нинішні норми щодо вагових контролів на дорогах загального користування.

До виставки АгроЕкспо ми підготували ряд спеціальних пропозицій для наших аграріїв. Наприклад, ми пропонуємо придбати комбайни MF 7370 Beta за 180 тис. євро з гарантією 2 роки за умови авансу 20% в поточному році, а решта суми покривається в 2021 році. На наявні на складі просапні сівалки MF9108 Precision Planting, культиватори та борони Massey Ferguson ми пропонуємо безпрецедентні знижки до 20%, а також фінансування під 0% в валюті на 3 роки і в гривні на 1 рік. Ідентичні умови фінансування діють і на всю техніку BEDNAR при умові заключення договору в 2020 році.

Нагадуємо, компанія АМАКО запускає спеціальну пропозицію на капремонт двигунів техніки Massey Ferguson, New Holland, Case та CLAAS.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: