ВАЖЛИВО

До Агро-Продовольчої Ради приєдналась Асоціація «М’ясної галузі»

14.05.2020 12:32
94568450_2652124985068614_6831028038407290880_n

До ГС «Агро-Продовольчої Ради»приєдналась Асоціація «М’ясної галузі». Про це в своїй Facebook сторінці повідомив голова об`єднання Агро-Продовольчої Ради Іван Слободяник, пише agronews.ua.

“А у нас знов поповнення!!! До Агро-Продовольчої Ради приєдналась Асоціація «М’ясної галузі». 20 найбільших переробників”, – написав він.

Асоціація «М’ясної галузі» – це добровільна організація, що сприяє взаємодії операторів м’ясного ринку та супутніх галузей з органами державної влади щодо проблем в області економічних відносин у м’ясній галузі; підтримує українського виробника в його прагненні підвищувати конкурентоспроможність м’ясної сировини та м’ясних продуктів українського походження, поліпшувати їх якість на основі впровадження наукомістких, високоефективних технологій переробки сировини й сучасної техніки.

https://www.facebook.com/ivan.slobodianyk.9/posts/3128440513844956

Для довідки:

АГРО-ПРОДОВОЛЬЧА РАДА – це об’єднання організацій та провідних фахівців аграрного сектору України задля захисту інтересів агро-продовольчої галузі на регіональному, національному та міжнародному рівні.

Агро-Продовольча рада об’єднала асоціації та підприємства з виробництва та переробки агропродукції, зокрема Укрсадвинпром, Асоціацію «Виноградарі та винороби України», Українську аграрну асоціацію, Всеукраїнську раду жінок-фермерів, Центр розвитку земельних правовідносин в Україні, Центр підвищення ефективності в тваринництві, Асоціацію фермерів і землевласників Дніпропетровської області, Асоціацію фермерів і землевласників “ Відродження Полтавщини ”, ГС «Спілка виробників, імпортерів і трейдерів агрохімії та агротехнологій»,  ВГО «Українська горіхова Асоціація», ГО «Українська асоціація молодих фермерів»,  Національне об’єднання з племінної справи у тваринництві «Укрплемоб’єднання», Всеукраїнська асоціація громад (екс Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад), Українська асоціація виробників і переробників сої та Асоціація «М’ясної галузі».


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: