НОВИНИ

Для фінансування грантів на переробку виділили ще 1,3 млрд грн

02.05.2023 14:18
hrivny

Уряд залучить ще майже 1,3 млрд грн від Державного центру зайнятості для видачі безповоротних грантів для бізнесу в межах програми «єРобота». Як говориться у повідомленні на Урядовому порталі, кошти будуть спрямовані на гранти бізнесу, який працює у галузі переробки, пише agronews.ua.

«Стимулюємо бізнес до роботи й створення нових робочих місць. З цією метою продовжуємо видавати гранти за програмою «єРобота». Від її старту держава вже виплатила понад 4 тис. грантів на суму 2,4 млрд грн. Найбільше — на розвиток переробних підприємств», — зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, підтримка переробної галузі відкриває перспективу зростання частки несировинного експорту та збільшення притоку валютної виручки до країни.

Зі свого боку представник уряду в парламенті Тарас Мельничук у Telegram уточнив, що 1,3 млрд грн на гранти за програмою «єРобота» спрямують за рахунок коштів, виділених Державному центру зайнятості з Фонду боротьби з коронавірусом. Своїм рішенням Кабмін зобов’язав Державний центр зайнятості повернути ці кошти на рахунок Міністерства економіки.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: