НОВИНИ

В Україні аграріїв будуть консультувати щодо податків робочі групи при ОДА

24.11.2020 11:32
business_incubation_startup

У разі призупинення реєстрації податкових накладних або інших питань, в тому числі, пов’язаних з нарахуванням ПДВ при втраті врожаю, аграрії України можуть звернутися до відповідних робочих груп з вирішення податкових питань, які створені при облдержадміністраціях, заявив заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тарас Висоцький. Про це повідомляє пресслужба відомства на своїй сторінці в Facebook, пише agronews.ua.

З 15 жовтня 2020 року такі робочі групи заробили у всіх регіонах країни для надання консультативної підтримки фермерам, йдеться у повідомленні.

«Уже більше місяця як ми запустили цей процес, який, в першу чергу, спрямований на підвищення обізнаності аграріїв в питаннях оподаткування. У тих регіонах, де були звернення, робочі групи ефективно працюють – за всіма заявками питання або було вирішене, або дано чітке обґрунтування щодо проблематики на стороні заявника. Закликаємо всіх аграріїв звертатися при необхідності за консультаціями до профільних робочих груп», – підкреслив заступник міністра.

Нагадаємо, стало відомо, як фермерам отримати сертифікати про форс-мажорні обставини.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: