НОВИНИ

Дієтолог назвала три продукти для довголіття

31.05.2021 19:10
Osnovnye-printsipy-pitaniya-pri-zanyatiyah-fitnesom-696x435

Лікар-дієтолог Федеріка Аматі назвала три ключових продукти, які варто додати в раціон, тому що вони сприяють довголіттю. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

Правильне харчування — основа здоров’я. Якщо ви хочете прожити довге життя, потрібно переглянути свій раціон і додати в нього три ключових продукти. Яких саме?

Експерт з Англії Федеріка Аматі зазначила, що потрібно збагатити раціон клітковиною — складним вуглеводом, який сприяє хорошому травленню, а також нормалізації обмінних процесів. За словами фахівця, клітковина — один із кращих засобів для схуднення і підтримки нормальної роботи кишківника. Її можна знайти в авокадо, грушах, яблуках, бананах, брюссельській капусті, шпинаті.

Ще одним “ключовим” продуктом, за словами дієтолога, вважається оливкова олія першого віджиму. Дослідники з’ясували, що така олія має сильні антиоксидантні властивості та знімає запальні процеси в організмі, які насамперед пов’язані з хворобами серця, артритом і хворобою Крона. Також у раціон потрібно додати зелень і листові овочі. У їхньому складі є поліфеноли, які протидіють окислювальному стресу.

Читайте також: лікарі розповіли,що потрібно їсти людям, які перехворіли на коронавірус.


Перегляди: 25
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: