ГОЛОВНЕ

Держрезерв заявив про захоплення головного офісу невідомими

03.04.2020 11:02
pushkinskaja_28_drob_9_kiev_2012_01-900x0

Невідомі особи увірвалися в головний офіс Державного агентства резерву в Києві і захопили приміщення. Про це повідомила пресслужба агентства, пише agronews.ua.

За даними Держрезерву, невідомі особи в кількості більше 20 чоловік без засобів індивідуального захисту увірвалися в приміщення Державного агентства резерву України.

«В результаті захоплення було понівечено державне майно, оргтехніка, а працівники, можливо, були заражені COVID-19. Державне агентство резерву України вважає це провокацією і спробою представників політичних партій заблокувати роботу Держрезерву. Оскільки тепер приміщення необхідно закрити на карантин і провести дезінфекцію, що може призвести до повної зупинки роботи», – відзначили в агентстві .

Згідно з повідомленням, після від’їзду патрульних невідомі, минаючи охорону, спробували увірватися в кабінети Держрезерву, в яких в той час перебували чергові працівники, що забезпечують діяльність агентства в період карантину. Крім того, невідомі, зламавши двері, спробували потрапити в кабінет голови агентства.

«На запитання представника Держрезерву чим зумовлені такі радикальні дії, невідомі повідомили, що вони підготували лист до Голови Держрезерву і хотіли дізнатися, як і кому були розподілені медичні маски», – написала пресслужба.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: