ВАЖЛИВО

Держпродспоживслужба проводить незрозумілу кадрову політику – Богданець

07.04.2021 16:10
83768703_3357181347677460_5734196092266872832_n

Деякі призначення на керівні посади Держпродспоживслужби викликають сумніви та обурення. Таку думку висловив депутат Верховної Ради України, Голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Андрій Богданець у матеріалі для agronews.ua.

Як зауважив Богданець, однією з основних функцій керівника Держпродспоживслужби є ефективна кадрова політика. А якщо кадрова політика провалена, то обов’язково будуть наслідки.

“У Держпродспоживслужбі є кричущі призначення, коли назначають людей, що мають бізнес у ворогуючій з нами державі, коли посади переходять у спадок, так би мовити “від батька до сина” – для мене це неприйнятні речі!”, – говорить Богданець.

Народний депутат не розуміє таку політики голови Держпродспоживслужби України Владислави Магалецької, яка є неприйнятною та ганебною для структури, що є ключовою у розвитку бізнесу нашої країни.

За словами Богданця, пані Владиславу вже неодноразово викликали на засідання Агрокомітету, висловлювали обурення щодо її кадрової політики. На жаль, реакції не було.

“Тому звернення до Прем’єр-міністра вже написано з проханням дослухатися та вплинути на кадрові призначення у Держпродспоживслужбі”, – наголосив він.

Читайте також: Проросійські призначення Магалецької у «оновленій» Держпродспоживслужбі.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: