НОВИНИ

Держпродспоживслужба буде проводити щотижневі наради з ГО

12.02.2020 16:32
55

Виконуюча обов`язки голови Держпродспоживслужби України Ольга Шевченко запропонувала громадським організаціям посилити співпрацю. Про це вона повідомила на засіданні Громадської Ради, що діє при відомстві, передає Agronews.

Ольга Шевченко повідомила, що останнім часом суттєво зросла кількість інформаційних запитів від профільних асоціацій, які потребують детальних роз`яснень фахівців. Щоб не обтяжувати спілкування Мінекономіки з ГО, що працюють в сегменті АПК, запитаннями, які можна вирішити безпосередньо в Держпродспожислужбі, вона запропонувала проводити з усіма комітетами Громадської Ради зустрічі не рідше, ніж один раз на місяць із кожною.

Громадська Рада при Держпродспожислужбі схвально поставилася до пропозиції і висловила готовність виступити в ролі експертів-консультантів для фахівців відомства, які потребують отримання оперативної інформації по різним секторам АПК.

Нагадаємо, Мінекономрозвитку нещодавно створило WhatsApp для профільних громадських організацій, щоб активізувати співпрацю з громадськістю й активно вирішувати нагальні проблеми, що виникають в агросекторі. Представники ГО мають змогу виставляти болючі питання на наради, які проводяться щопонеділка під головуванням заступника міністра економіки з питань сільського господарства Тараса Висоцького. Саме в такій спосіб було напрацьовано механізми і програми держфінансування аграрних програм на 2020 рік. Ознайомитися з напрямками держпідтримки можна тут.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: