ВАЖЛИВО

Держпідтримка садівництва пройде повторне погодження: очікуються зміни

15.03.2020 15:03
Дизайн без названия

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України не Затвердило Постанову, бюджетні програми на 2020 ще не відкриті. Про це повідомила на фейсбук сторінці Асоціація «Ягідництво України».

“У зв’язку з тим, що Члени Асоціації «Ягідництво України» наполягають у наданні інформаціїї щодо Затвердження Постанови про визначення напрямів державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства на 2020 рік, повідомляємо:

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України не Затвердило Постанову, бюджетні програми на 2020 ще не відкриті. Це пов’язано зі змінами в Уряді, Проект Постанови про Державну підтримку розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства на 2020 рік пройде повторне погодження та напевно зазнає змін.”,- йдеться в повідомлені.

Новий прем’єр-міністри Денис Шмигаль, заявив: « Державний бюджет на 2020 рік необхідно переглянути». Переглянути бюджет необхідно для збільшення соціальних виплат, зокрема пенсій і в сторону зменшення зарплат і премій чиновників, в тому числі – міністрів нового уряду і членів ряду наглядових рад.

Також можливе розділення Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та повернення Мінагро, що теж може затягнути процес.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: